Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já děkuji za článek. Nás před dvěma lety "nabořil" řidič Superbu, který na nás nacouval.

A trefil se tak "šikovně", že "zmordoval" celý levý předek vozu a cena opravy přesáhla časovou cenu Vozidla (BMW 540i, 1999, 230.000 km, žádná rez, dobrý stav, LPG).

Už si ty částky nepamatuji, ale cena opravy byla asi 90.000,-, časová cena vozidla 80.000,- a odku p "vraku" asi za 35.000.

Problém byl v tom, že pojištěný byl "inostraněc", vyhýbal se veškeré korespondenci, vinu, i přes podpis protokolu na místě nehody, neuznal a tak jsme opravně dali 55.000,- Kč a auto je "jako nové".

K velkému posměchu zdejších znalců s tím autem jezdíme doposud a jediné, co nás od té doby zaskočilo, byla porucha "Vodou chlazeného alternátoru".

To ale je na jiný motoristický koutek.

0 1
možnosti

Existuje pojištění na fatální škodu, akorát je problém, že se, co vím, poskytuje jen do 5 let stáří vozidla. Jinak naše silnice to je nad všechny škody, vjel jsem s novým vozidlem do neoznačeného překopu silnice, že to pravděpodobně hnulo minimálně řízením, ne-li celou karoserií a co si na kom vezmu? Nepřizpůsobil jsem rychlost, měl jsem předvídat a ploužit se po silnici ve městě 5km/hod. Překop zasypali krásně do roviny hlínou a ta přes noc slehla, po krajích pevný asfalt. A stává se to často.

0 0
možnosti
Foto

To víte, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. I nákup nového vozu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS